1/7/10

Cara Daftar Dan Upload Gambar Di Photobucket


Cara Daftar Dan Upload Gambar Di Photobucket , gak sengaja buka2 arsip ternyata judul ini belum terpublish padahal harusnya Oktober 2009 lho. dasar pelupa. Untuk upload gambar atau photo ini sebelumnya kita harus punya account disana, untuk punya account ya.. tentu harus registrasi atawa daftar dulu.  Ohya kalau ada yang belum tahu bahwa Photobukcet adalah tempat menyimpan file berupa photo, gambar, banner deesbe secara online, file2 yang disimpan ini tak akan hilang sampai kapanpun kecuali dihapus oleh siempunya account itu sendiri, jadi sama dengan arsip atau album online lah kalau nanti2 kita mau lihat lagi atau mungkin anak cucu mau lihat dimanapun berada ya tinggal dibuka aja.. Ok langsung meluncur ke tkp , kira2 gini :

A. Cara Daftar Di Photobucket

  1. Masuk ke situs photobucket.com disini  lalu  Klik tombol warna hijau yang bertulisakan [Join Now].
  2. Isikan data2 yang diminta seperti User Name , Password , re-type password , lalu KLIK [NEXT STEP]
  3. Ikuti perintah selanjutnya kalo sudah diisi semua klik [I accept Sign me Up!]
  4. Selesailah kita untuk mendaftar

B. Cara Upload Gambar Di Photobucket

  1. Pilih Sumber gambar atau photo yang mau di upload kemudian beri tanda pada pilihan yang tersedia , misalnya kalau gambarnya disimpan pada komputer, beri centang pada "my computer" lalu klik Choose Files.
  2. Kalau [Chosse File] tidak bisa di klik maka perhatikan Use our faster bulk uploader ? or old uploader di bawah tulisan [Chosse File] terus pilih or old uploader
  3. Klik Upload Images & Videos Cari atau browse gambar yang mau diupload (format gambar yang diterima adalah .gif, .jpg dan .bmp), lalu klik Open
  4. Tunggu beberapa saat hingga proses upload selesai. Klik Save and continue
  5. Masukan juga judul, deskripsi dan tag dari gambar yang kita upload tadi , lalu  klik Save  & Return to Album atau save & Get Links
  6. Selesai. Sekarang gambar Anda sudah tersimpan di photobucket , tinggal klik gambarnya untuk mengambil code yang diberikan , seperti dibawah ini :

clip_image003

Keterangan:
Untuk menampilkan gambar pada photobucket via email gunakan email & IM
Untuk memasang favicon gunakan direct link sebagai alamat URLnya.
Untuk memasang gambar pada artikel gunakan HTML code
Untuk memasang gambar pada forum gunakan IMG code

Nah begitulah tentang Cara Daftar Dan Upload Gambar Di Photobucket ini, bagi yang berminat silahkan dicoba n dicicipi mumpung gratis..


  1. Thanks telah mampir, yo kita saling vote dan comment..
  2. Bila berkenan tolong bagikan dengan tombol share di atas.
  3. Gratis langganan artikel blog ini, silahkan klik Disini, atau masukan email disidebar yg telah disediakan

Sobat sedang membaca artikel Cara Daftar Dan Upload Gambar Di Photobucket, bila berkenan silahkan share artikel ini dengan tombol share di atas. Bila mau COPAS untuk di blog sobat, dimohon meletakkan link aktif sebagai Sumbernya dengan copy kode di bawah ini.

Related Post:

104 comments:

  1. tambahan Om ,,
    Photobucket memang gratis tapi ,, setelah beberapa bulan ,, gambar akan hilang karena kita tidak beli akun premium ...
    dan juga download gambarnya lambat, sehingga bila kita pasang di blog, otomatis loading blog kita jadi berat ..
    Kalau saya sarankan di http://pict.com ...
    disitu bisa multi upload, download cepat, dan yang penting gratis juga ..
    Semoga membantu ...

    ReplyDelete
  2. setuju dengan mas putra , kalo simpennya di photobucket, gambar kita jadi lama loadingnya. Trus setelah beberapa bulan hilang deh...

    ReplyDelete
  3. Punya saya koq gak hilang ya...padahal dah 1 tahun lebih....di photobucket.

    Mungkin yang hilang itu, sengaja di hapus yang empunya gambar... "mungkin"

    ReplyDelete
  4. @ Putra
    @ Belajar Buat Web
    Masa sih.. punyakku dah 1,5 tahun masih nongkrong tuh.. kalau soal load yah memang agak lambat dibanding pict atao google site
    @ Osi : Bener tuh.. gak ngilang ya.. hehe

    ReplyDelete
  5. Nah, berhubung Saung banyak tips tutorial, blh dong nanya. Mmm soal recent comment, d blogku kok bs hilang ya gan? trus cb2 lg tetep aja ga mau muncul. Knp ya?

    ReplyDelete
  6. Sip, mantab tutorialnya segera saya coba. Makasih Sob.

    ReplyDelete
  7. tutorialnya keren. mudah dipahami. hem...saya lupa, udah daftar di sana apa belum yak. halah...

    ReplyDelete
  8. @ Yan'sdalamjeda : dah sy kunjun.. recent comment nya gak ada mas alah tuh sob.. hehe
    @ Kang sugeng :
    @ Lina
    Thanks sob.. silahkan kalau belum daftar dicicipi aja

    ReplyDelete
  9. Bener kang, gambar yang kita simpen di sana jadi pada 'bandwith limited exceeded' alias ngilang ujung-ujungnya harus upgrade deh kang..kumaha atuh?

    ReplyDelete
  10. sip bro...semua kkoleksi foto q tak simpen di sana....tapi kadang klo ga sempet login ya aq up ke picasa aja hehehe
    yang jelas semua file animasi tak simpen di sana kok

    ReplyDelete
  11. mampir,
    lama nggak berkunjung kesini,
    sukses selalu.

    salam.

    ReplyDelete
  12. @ tukang poto : Kok gitu ya.. punyaku gak tuh.. jadi mendingan dimana atuh..
    @ Aditya's Blogsphera : yups silahkan di cicipi
    @ Muliardy Banun Online : Waduh abis semedi dimana nih.. kok baru nongol ??

    ReplyDelete
  13. wew.. keren ntuh, aku juga sering pake photo bucket euy, sip!

    ReplyDelete
  14. salam kenal gan.. makasih udah komen di blog abal abal ane..
    sering mampir sini aja pasti tak komen balik ..
    ilmunya bermanfaat banget untuk para pemula seperti saya..
    update trus kang..

    ReplyDelete
  15. saya udah pernah daftar photobucket tp lupa akun sama passwdny, ckckck ^_^
    thanks ya dah sharing

    ReplyDelete
  16. masih inget saya passwordnya untung deh

    ReplyDelete
  17. salam sobat
    trims info dan ilmunya
    saya coba nich upload gambar di photobucket, dengan cara sobat,,
    semoga berhasil dan ngga kesulitan.

    ReplyDelete
  18. @ semua sobat : makasih atas kunjungannya

    ReplyDelete
  19. kalau diupload ke photobucket bisa menghemat file hosting kita.

    ReplyDelete
  20. mantap...kunjungi juga
    http://pariwisatadanteknologi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. @ cara buat duit : yups betul sekali sob
    @ Kadek Setzer : segera meluncur sob

    ReplyDelete
  22. thankls infonya mas.

    visit back ya . . .hehe

    http://www.blogtipstutorial.com/

    ReplyDelete
  23. yo maaaa.........
    ada yang mau info menarik?????

    ReplyDelete
  24. tempat saya koq ga kluar malahan?
    padahal titlenya udah saya ketik benr,kira" muncul dimana ya?

    ReplyDelete
  25. mas makasih infonya...
    langsung k TKP....

    ReplyDelete
  26. he he he boleh mau coba janjinya aja .... artikel / tutorialnya gampang di pahami tp akan lebih gampang kalau dilengkapi screenshotnya kale ya....

    ReplyDelete
  27. simple dan jelas ini yang laku ga d ajak muter2 jadi bingung

    ReplyDelete
  28. Adverse Credit Remortgages|Conference Calling Companies|Endowment Policy Sales

    ReplyDelete
  29. Austin Texas Dui Lawyers|Boston Dui Lawyers|Consolidating Private Student Loans

    ReplyDelete
  30. Conference Calling Companies|Home Mortgages For Bad Credit|Car Insurance Texas

    ReplyDelete
  31. Instant Car Insurance Quote|New Jersey Auto Insurance|Personal|Injury Lawyer Chicago

    ReplyDelete
  32. Insurance Auto|New York Mesothelioma Lawyers|Car Free Insurance Online Quote

    ReplyDelete
  33. Pennsylvania Mesothelioma Lawyers|Consolidation Student Loan|Structured Settlement Buyers

    ReplyDelete
  34. Secured Loans|Mesothelioma Attorney San Diego|Sell Structured Insurance Settlements

    ReplyDelete
  35. Virginia Car Accidents Lawyers|Free Quote For Car Insurance|Auto Insurance

    ReplyDelete
  36. Kurang mendetail,kagakjelas

    ReplyDelete
  37. ijin untuk menyimak..
    maklum masih newbie

    ReplyDelete
  38. Naruto 546|Naruto Manga 547|Naruto Shippuden Manga 548|Naruto 549 Manga|Naruto 550 Spoiler

    ReplyDelete
  39. Naruto 546|Naruto Manga 547|Naruto Shippuden Manga 548|Naruto 549 Manga|Naruto 550 Spoiler

    ReplyDelete
  40. Naruto 546|Naruto Manga 547|Naruto Shippuden Manga 548|Naruto 549 Manga|Naruto 550 Spoiler

    ReplyDelete
  41. memang bagus pakek photbucket daripada pakek imagehack kadang gambar kita ada kodoknya TRADING GOLD

    ReplyDelete
  42. info nya sangat bermanfaat .
    sukses terus ya ....
    kunjungan balik

    ReplyDelete
  43. wah bermanfaat sekali nih tutorialnya

    kunjungi juga ya blog saya :-) ^_^

    jejaringsosialinternet.blogspot.com

    ReplyDelete
  44. Hi there, its fastidious article about media print,
    we all be familiar with media is a enormous source
    of facts.

    Here is my web page :: schnell abnehm
    Also see my site: Steinzeit-Diät Rezepte

    ReplyDelete
  45. I got this web site from my pal who told me about this web page
    and at the moment this time I am browsing this web page and reading very informative articles or
    reviews at this place.

    Here is my web page :: sell wordpress themes
    Also see my page: premium wordpress themes 2011

    ReplyDelete
  46. It is perfect time to make some plans for the future and it's time to be happy. I've read this post
    and if I could I want to suggest you some interesting things or suggestions.
    Perhaps you could write next articles referring to this article.

    I want to read even more things about it!

    my web blog: deutsch sprachkurs münchen

    ReplyDelete
  47. excellent points altogether, you simply gained a brand new reader.
    What could you recommend in regards to your put up that you
    simply made a few days in the past? Any positive?

    Look at my site eiweißpulver ohne kohlenhydrate
    my webpage: glutenallergie behandlung

    ReplyDelete
  48. Good day! This post could not be written any better! Reading this post
    reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this.
    I will forward this article to him. Pretty sure he will have a
    good read. Thank you for sharing!

    Here is my site blog websites
    Also see my web page - gluten

    ReplyDelete
  49. Hi! I've been following your weblog for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Humble Texas! Just wanted to mention keep up the fantastic work!

    Also visit my blog - fast diet
    Also see my page - essen ohne kohlenhydrate tabelle

    ReplyDelete
  50. Excellent write-up. I definitely appreciate this website.
    Thanks!

    My website ... steinzeitdiät

    ReplyDelete
  51. Pretty section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I acquire in fact
    enjoyed account your blog posts. Anyway I will be subscribing to your augment
    and even I achievement you access consistently rapidly.

    Review my website :: sonnencreme krebserregend

    ReplyDelete
  52. I am no longer certain the place you are getting your information,
    but great topic. I needs to spend some time studying much more or working out
    more. Thank you for magnificent information I used to be on
    the lookout for this info for my mission.

    Also visit my web page: kohlenhydratfreies brot

    ReplyDelete
  53. Wow that was unusual. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my
    comment didn't show up. Grrrr... well I'm not writing all that over again.
    Regardless, just wanted to say superb blog!


    My webpage: thai-yoga massage

    ReplyDelete
  54. Please let me know if you're looking for a author for your weblog. You have some really good posts and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd love to write
    some content for your blog in exchange for a link back to mine.

    Please blast me an e-mail if interested. Thanks!


    Feel free to surf to my website ... essen bei cholesterin
    Also see my web site > glutenfreie lebensmittel liste kostenlos

    ReplyDelete
  55. When I originally left a comment I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox
    and from now on every time a comment is added I receive four emails with the
    exact same comment. Perhaps there is a means you can remove me from that service?

    Kudos!

    my blog post ... Thai Massage Wiesbaden empfehlung
    Also see my site :: Hot Stone

    ReplyDelete
  56. Your style is so unique compared to other people I've read stuff from. I appreciate you for posting when you've got the
    opportunity, Guess I'll just bookmark this blog.

    Have a look at my blog post; anlagen in mainz
    my site > finanzberatung anlageberatung wiesbaden

    ReplyDelete
  57. Howdy would you mind stating which blog platform you're using? I'm planning to start my own blog soon but I'm having a tough time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I'm looking for something completely unique.
    P.S Sorry for being off-topic but I had to ask!

    Also visit my website - paleo ernährung

    ReplyDelete
  58. You have made some good points there. I checked
    on the web for more info about the issue and found most individuals will go along with your
    views on this site.

    Here is my page: betriebsausgaben pauschal

    ReplyDelete
  59. I enjoy reading through an article that can make men and women think.
    Also, thank you for allowing for me to comment!

    my blog post - glutenfreie Ernährungsform
    My webpage :: glutenfreies brot

    ReplyDelete
  60. Fine way of explaining, and pleasant piece of writing to
    get facts regarding my presentation subject matter, which i am going to
    convey in school.

    Look into my web-site ... food diets
    Also see my web page > kohlenhydratarme Diät Erfahrung

    ReplyDelete
  61. I like the helpful information you provide in your articles.
    I'll bookmark your blog and check again here regularly. I am quite certain I will learn many new stuff right here! Best of luck for the next!

    Also visit my website :: adkins diet plan

    ReplyDelete
  62. Hey there I am so glad I found your website, I really found you by accident, while I was looking on Aol for something else, Nonetheless I am
    here now and would just like to say cheers for a tremendous post and
    a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read it all at the moment
    but I have bookmarked it and also included your RSS feeds,
    so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the great work.


    Feel free to surf to my webpage ... steuberater in wiesbaden
    Also see my web page: studium bilanzbuchhalter

    ReplyDelete
  63. First off I want to say terrific blog! I had a quick question that I'd like to ask if you do not mind. I was interested to know how you center yourself and clear your thoughts prior to writing. I have had a hard time clearing my thoughts in getting my thoughts out. I do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted just trying to figure out how to begin. Any ideas or hints? Kudos!

    my web blog; wordpress tutorials
    My webpage - wordpress business themes

    ReplyDelete
  64. It's going to be end of mine day, however before ending I am reading this wonderful piece of writing to improve my experience.

    Stop by my web site steuerberatung wiesbaden
    My web site > arbeitszimmer lehrer absetzen

    ReplyDelete
  65. Hi there colleagues, how is all, and what you want to say about this article,
    in my view its genuinely remarkable in support of me.


    Have a look at my web-site: steinzeitdiät frühstück

    ReplyDelete
  66. buy ativan ativan high cortisol - ativan lorazepam overdose

    ReplyDelete
  67. NO SATUMAH GAMPANG DIIKUTII..;D tapi k sininyaaa

    ReplyDelete
  68. alprazolam buy xanax drug interactions aspirin - what are the effects of prolonged use of xanax

    ReplyDelete
  69. mantap gan,,,ini yang saya cari,,,
    ditunggu kunjungan baliknya di blog mahasiswa yang ingin sukses didunia blog di http://dhanicyx.blogspot.com/
    thx sob !!

    ReplyDelete
  70. buy tramadol usa tramadol dosage instructions - ez tramadol order status

    ReplyDelete
  71. I'm amazed, I must say. Rarely do I encounter a blog that's both educative and interesting, and let me tell you, you've hit the nail on the head. The issue is something too few men and women are speaking intelligently about. Now i'm very happy I stumbled across this in my hunt for something concerning this.


    Feel free to visit my site ... how to get guys to like you

    ReplyDelete
  72. It's awesome to visit this web site and reading the views of all mates concerning this paragraph, while I am also keen of getting experience.

    Also visit my web-site :: airbnb discount code

    ReplyDelete
  73. With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation?
    My blog has a lot of unique content I've either written myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the internet without my permission. Do you know any ways to help reduce content from being stolen? I'd
    definitely appreciate it.

    Stop by my site: http://clubwww1entertainment.com/

    ReplyDelete
  74. Good day! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
    I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on.
    Any recommendations?

    My website: how to make a guy fall in love with you

    ReplyDelete
  75. Magnificent beat ! I wish to apprentice even as you amend your website, how can i subscribe for a weblog
    web site? The account aided me a acceptable deal.

    I were a little bit familiar of this your broadcast offered vibrant clear idea

    Here is my homepage how to make a guy fall in love with you

    ReplyDelete
  76. I have read so many articles about the blogger lovers but this piece of writing is genuinely
    a good post, keep it up.

    Check out my blog :: how to make a guy fall in love with you

    ReplyDelete
  77. Punya saya koq gak hilang ya...padahal dah 1 tahun lebih....di photobucket.

    Mungkin yang hilang itu, sengaja di hapus yang empunya gambar... "mungkin"

    ReplyDelete

Bagi sobat-sobat silahkan comment disini, Insya Allah saya comment balik di blog anda. Trims atas kerjasamanya

Translate

Langganan Artikel

Artikel Gtais : :

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme !, Converted into Blogger Template by Bloganol dot com ! Modified by Saung Web ! , On Blogger